Multifunkcionális Asztalfoglalás Management Rendszer Prémium Vendéglátóhelyeknek

Online foglalóink írták a TableBook-ról:


A TableBook Asztalfoglalási Rendszer szolgáltatás csomagjának ismertetése
Asztalfoglalások kezelése a TableBook “Foglalás Management” Eszközével

A Foglalás Management rendszerben könnyedén, átláthatóan kezelheti az asztalfoglalásokat. Az online foglalások automatikusan megjelennek a felületen, emellett felviheti a telefonos, személyes foglalásokat is. Igény szerint módosíthatja, törölheti a meglévő asztalfoglalásokat, munkáját pedig egy fejlett “Döntés Támogató Rendszer” segíti.
A rendszerben nyilván tarthatóak továbbá a betérő vendégek, így akár az asztalok állapota is valós időben követhető a felületen.
Az intelligens Foglalás Management eszköz nagyszerűen helyettesíti az elavult papír alapú foglalási könyvet, megkönnyíti az alkalmazottai munkáját.
Pár kattintással nyomtathat a rendszer által megszerkesztett foglalási kártyákat, illetve az adott nap foglalásai is kinyomtathatóak igény szerint.
A foglalások, és statisztikák több évre visszamenőleg is megtekinthetőek.


Foglalas management
Valós idejű online asztalfoglalás

Valós idejű, Online Asztalfoglalás, 24/7/365!

A TableBook Online Asztalfoglalási Felülete a nap 24 órájában elérhető, így a vendéglátóhely nyitvatartásától függetlenül, 24/7/365 foglalhatnak a vendégei mobiltelefonon, tableten, PC-n, automatikus visszaigazolással. A rendszerbe több tucat beállítási opciót integráltunk, hogy az hibátlanul, és igazán hatékonyan működjön. Az optimális kalibrálásban kollégánk minden esetben segít, térítés-mentesen. A Tablebook rendszerében garantáljuk, hogy csak olyan foglalásokat kap, amit szeretne, és be is tud fogadni! Az intelligens rendszer sok időt takaríthat meg alkalmazottainak.


Foglalás optimalizálás, alternatív időpont kiajánlásÚJ

A rendszerben beállítható, hogy egy adott időpontra mennyi vendég foglalhat asztalt, így elkerülhető az, hogy túl sokan érkezzenek egyszerre, ami a kiszolgálás minőségének rovására menne.
Amennyiben a vendég olyan időpontra szeretne asztalt foglalni, amikor telt ház van, vagy valamely beállítás miatt foglalás már nem lehetséges, a rendszer olyan alternatív időpontokat ajánl fel neki, amikor még van szabad kapacitás.


Alternatív időpont
Facebook integráció

Facebookra és Weboldalba integrálható “Intelligens Foglalási Felület”

A TableBook Online Asztalfoglalási felülete a funkcionális beállítások mellett design tekintetében is maximálisan testre szabható, az étterem / pub stílusának megfelelően. Igény szerint, opcionálisan választható a Tervrajzos Asztalfoglalási Felület. A Foglalási Felület Facebookra, Weboldalba integrálható.


Ügyféladatbázis, Vendég Statisztikák, Kör-Email ÚJ

A Tablebook asztalfoglalás rendszere segítségével teljes körű Ügyféladatbázis építhető ki. Az Ügyféladatbázis az online, illetve telefonos/személyes foglalókkal egyaránt bővül. A vendégkörről számos statisztika lehívható, melyből értékes információk szűrhetőek le. Email formájában az aktualitások, akciók, újdonságok kiküldhetőek a hírlevelet igénylő korábbi vendégeinek a TableBook “Email Küldő Applikáció"-jával


Ügyféladatbázis
Értékelések

Vendég Visszajelzések gyűjtése

Az online foglalók látogatásuk után automatikusan emailt kapnak, melyben megoszthatják élményüket, észrevételeiket a vendéglátóhellyel kapcsolatban. Ezek az értékes információk kiválóan felhasználhatóak vendéglátóhely fejlesztéséhez.


“Foglalás Megosztás Applikáció” integrálása ÚJ

Az online asztalt foglaló vendégei pár kattintással megoszthatják a foglalás adatait tartalmazó, egyedi foglalókártyájukat Facebook-on. Ez a hasznos funkció a vendéglátóhely számára is előnyös, hiszen a megosztás direkt linket tartalmaz a Foglalási Felülethez, így elősegíti a hely népszerűsítését.


Foglalás megosztás
TableBook Portál

TableBook “Vendéglátóhely Gyűjtő Portál”-on megjelenés

Minden a Tablebook asztalfoglalási rendszerét használó étterem / pub automatikusan, ingyenesen felkerül a Tablebook Portáljára. A felhasználók a www.tablebook.hu weboldalon keresztül nem csupán megtalálhatják a számukra ideális vendéglátóhelyet, hanem ott azonnal le is tudják foglalni az asztalt.


Többféle platformon futtatható, 100%-ban felhő alapú szolgáltatás

A rendszer használatához nincs szükség semmilyen extra szoftverre, hardverre. A menedzsment rendszer kezelhető okostelefonon, tableten, pc-n és laptopon egyaránt.
Az adatokat a TableBook Felhő Alapú Szerverein tároljuk. Az asztalfoglalások menedzselése így egyszerűbb, mint valaha, hiszen a foglalások elérhetőek bármikor, bárhonnan, emellett sokkal biztonságosabb is.
Az étterem / pub alkalmazottainak saját belépési fiókja lehet, többféle jogosultsági szinttel. Email-es értesítés beállítható a foglalásokról.


Felhő alapú rendszer
Assistant szolgáltatás

Teljes körű Assistant Szolgáltatás

Ha most jelentkezik, mi vállaljuk hogy minden szükséges beállítást elvégzünk Ön helyett a Tablebook Asztalfoglalási Rendszerét illetően, beleértve a tervrajz elkészítését, az asztalok, a foglalási, és egyéb beállítások elvégzését, az alkalmazottak betanítását. És mindezt teljesen ingyen!


Szeretném kipróbálni ingyenesen a Tablebook Asztalfoglalási Rendszerét

A TableBook Esszenciája


Miért érdemes a TableBook-hoz csatlakozni?Több vendéget generál, mivel:

 • 0-24-ben elérhetővé válik az asztalfoglalás !
 • Az online asztalfoglalás sok vendég számára kényelmesebb, és egyre népszerűbb !
 • A TableBook Étterem & Pub Gyűjtő Portál-ján megjelenés, SEO+ !
 • A Foglalás Megosztása Applikáció segítségével növelhető a vendéglátóhely ismertsége !
 • Hírlevelet küldhet korábbi vendégeinek az aktualitásokról, újdonságokról !

A munkafolyamatokat hatékonyabbá teszi

 • Online foglalások révén csökken az alkalmazottak telefonos leterheltsége, így több idejük jut másra !
 • Foglalásokat hatékonyabban, átláthatóbban kezelheti a TableBook “Foglalás Management Eszköz”-ével !
 • Foglalások elérhetőek bármikor, bárhonnan ?
 • A rendszer segít az “ültetés management”-ben, köszönhetően a “Fejlett, Döntés Támogató Rendszer”-nek !
 • Pár kattintással nyomtathat a rendszer által megszerkesztett foglalási kártyákat !
  foglalokartya

Vezetőség számára áttekinthető, hasznos információk válnak elérhetővé

 • Foglalás statisztikák ?
 • Tendenciák követése ?
 • Ügyfél Adatbázis, szűrhető információkkal, statisztikákkal ?
 • Vendég visszajelzések !

Szeretném kipróbálni ingyenesen a Tablebook Asztalfoglalási Rendszerét