Vissza a vendéglátóhelyek listájához!

Krak'n Town Steampunk Saloon

Budapest VIII. kerület, József krt. 31a

Értékelés:
(792)
-tól
-ig foglalok
Figyelem, az asztalfoglalási igényed teljesíthető, a kijelölt asztalok foglalás esetén összetolva várnak majd!
OK
Az asztalválasztó felület jelenleg inaktív, állítsd be a foglalási paramétereket, majd kattints az Asztal Keresése gombra.
Krak'n Town Steampunk Saloon Profil kép

Bemutatkozás

Miért steampunk?
Évek óta téma köreinkben az extrém formavilágú klubok, éttermek világa. Romkocsmát vagy hipster tematikát kialakítani gyerekjáték, még az IKEA is sorozatban gyártja az ehhez passzoló kiegészítőket. Úttörőnek lenni viszont teljesen más. Nincs „best practice”. Egész apró kérdések megoldása is kihívás. Szeretünk megcsodálni ilyen bevállalós koncepciókat, mert rengeteget lehet tanulni belőlük.

Egy ilyen beszélgetés során került elő, hogy milyen komplex világgal rendelkezik a steampunk. Rendelkezik saját irodalommal, divattal, zenével. Tele van lehetőségekkel! Vajon ki fog ebből éttermet faragni Budapesten? A kérdésre pedig az idő adta meg a választ, mi magunk teremtettük meg a krákenek törzshelyét.

Mi a steampunk?
Egy kortárs művészeti irányzat, aminek gyökerei H G. Wells és Jules Verne munkásságáig nyúlnak vissza. Reneszánsza a 80-as évek Angliájából indult, és formavilágával pillanatok alatt belopta magát a mindennapjainkban fogyasztott művészeti termékek közé. Még a mainstream kultúrafogyasztók is találkoznak ezzel a stílussal fogaskerekek, réz idomok és a viktoriánus motívumok formájában filmek, színdarabok és zenekarok díszleteiben.  Természetes, hogy egy ilyen kreatív közeg kineveli a saját alternatív szubkultúráját, ami tematikát képez szép- és ponyvairodalmaknak, szerepjátékoknak, képregényeknek.

Szolgáltatásaink

Wifi
TV
Bankkártyás fizetés
Terasz
Kivetítő
Melegétel
English Pub
Nemzetközi
Menü
$$
Keress minket Facebookon

Kapcsolat

Facebook: Krak'n Town Steampunk Saloon
Weboldal: www.krakn.hu
Telefon: +36303645658

Nyitvatartás

Hétfő: 16:00 - 01:00
Kedd: 16:00 - 01:00
Szerda: 16:00 - 01:00
Csütörtök: 16:00 - 01:00
Péntek: 16:00 - 01:00
Szombat: 12:00 - 01:00
Vasárnap: 12:00 - 01:00

Térkép

-